آرد را 3 بار الک کرده و مایه فوری را اضافه می کنیم یک کاسه بزرگ می ریزیم.روغن جامد را روی حرارت غیر مستقیم ذوب کرده و به آرد اضافه کنید. آب را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید که به دست نچسبد، وقتی خمیر در وسط کاسه جمع شد، دیگر آب اضافه نکنید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید سپس داخل کاسه برگردانید و سلفون بپوشانید و بگذارید 1 ساعت در دمای محیط بماند و از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و فرم دهید. به یک دوک در کف دست خود را. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و توده ها را با فاصله روی سینی بچینید و با کیسه فریزر بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید تا حجیم شوند. بشقاب عمیقی روی آتش بگذارید و به اندازه ای روغن بریزید که شیرینی ها شناور شوند و بعد از گرم شدن شیرینی ها را در آن سرخ کنید و روی حوله بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. در انتها مخلوط پودر قند و پودر هل را روی آنها بپاشید یا شیرینی ها را در این مخلوط بغلتانید تا کاملا با پودر قند آغشته شوند. این شیرینی سنتی گیلانی را اغلب با چای زعفران میل می کنند. .
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه: 15 دقیقه مواد لازم: پودر کیک (شکلات) 2 بسته روغن 2/3 پیمانه تخم …
مطلب پیشنهادی
آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک ذرت بدون گلوتن …