یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال هست.
مواد لازم :
شکر | نیم کیلو |
پوست پرتقال | ۲۰۰ گرم |
آبلیمو | ۱ قاشق سوپخوری |
آب | دو لیوان |
طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی :
بخت سفیدی های پوست پرتقال را سوا کرده و خلال می کنیم .
پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ لحظه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا” ۳ بار دوبارهکاری می کنیم و هر بار باید ۱۵ لحظه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود .
شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید .
بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را افزایش کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .
بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .
برای نگهداری ، مربا رو داخل کاسه شیشه ای خشک و پاک بریزید .